isit

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

isit Aksara Jawa: ꦲꦶꦱꦶꦠ꧀
Lingga:

  1. êngg pc bisa.









Kata kunci/keywords: arti isit, makna isit, definisi isit, tegese isit, tegesipun isitBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=isit&oldid=52372"