jaa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jaa Aksara Jawa: ꦗꦲ

krama/ngoko

  1. araning woh
Kacocogna karo jaha.








Kata kunci/keywords: arti jaa, makna jaa, definisi jaa, tegese jaa, tegesipun jaaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jaa&oldid=51241"