jagad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jagad Aksara Jawa: ꦗꦒꦢ꧀

krama/ngoko

  1. (Snk) bumi saisine
Kacocogna karo jagat.








Kata kunci/keywords: arti jagad, makna jagad, definisi jagad, tegese jagad, tegesipun jagadBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jagad&oldid=33498"