jam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jam (Prs) krama/ngoko

  1. ak gêlas, bêling;
  2. waktu, wayah;
  3. waktu sing suwene 1/24 dina;
  4. piranti kanggo nyumurupi waktu;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jam&oldid=52846"