janganan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

janganan
Lingga: (jangan)

  1. (utawa jêjanganan) sayuran, gêgodhongan sing kêna dipangan;
  2. gudhangan, kuluban;
  3. barang mas-intên sing dijanganake








Kata kunci/keywords: arti janganan, makna janganan, definisi janganan, tegese janganan, tegesipun jangananBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=janganan&oldid=49907"