jinja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jinja Aksara Jawa: ꦗꦶꦤ꧀ꦗkrama/ngoko

  1. kanji, kapok (êmoh mara).









Kata kunci/keywords: arti jinja, makna jinja, definisi jinja, tegese jinja, tegesipun jinjaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jinja&oldid=34109"