jirim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jirim Aksara Jawa: ꦗꦶꦫꦶꦩ꧀

krama/ngoko

  1. êngg bagean;









Kata kunci/keywords: arti jirim, makna jirim, definisi jirim, tegese jirim, tegesipun jirimBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jirim&oldid=34131"