jis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jis Aksara Jawa: ꦗꦶꦱ꧀

  1. êngg pc wc najis (sabawane ngêmohi, nyêpèlèkake);









Kata kunci/keywords: arti jis, makna jis, definisi jis, tegese jis, tegesipun jisBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jis&oldid=52855"