jis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

jis Aksara Jawa: ꦗꦶꦱ꧀

  1. êngg pc wc najis (sabawane ngêmohi, nyêpèlèkake);









Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=jis&oldid=52855"