kante

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kante Aksara Jawa: ꦏꦤ꧀ꦠꦺ
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama kante
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lawe.









Kata kunci/keywords: arti kante, makna kante, definisi kante, tegese kante, tegesipun kanteBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kante&oldid=32143"