kaput

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kaput Aksara Jawa: ꦏꦥꦸꦠ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg rêgêd marga padha thêthêl lsp.









Kata kunci/keywords: arti kaput, makna kaput, definisi kaput, tegese kaput, tegesipun kaputBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kaput&oldid=79880"