karam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

karam Aksara Jawa: ꦏꦫꦩ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Ar) ora kêna dilakoni marga dilarangi ing anggêr-anggêring agama (Islam);









Kata kunci/keywords: arti karam, makna karam, definisi karam, tegese karam, tegesipun karamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=karam&oldid=50088"