kawi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kawi (Snk)

  1. (Kw) pangarang, pujangga;
  2. (utawa kakawin) (Kw) karangan, têmbang;
  3. krama/ngoko têmbung-têmbung kang kanggo ana ing kapujanggan (layang-layang têmbang lsp) ora kaprah dianggo padinan;
  4. krama/ngoko têmbung Jawa-kuna;








Kata kunci/keywords: arti kawi, makna kawi, definisi kawi, tegese kawi, tegesipun kawiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kawi&oldid=73007"