kewan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kewan Aksara Jawa: ꦏꦺꦮꦤ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. (Ar) titah kang urip duwe pangrasa lan bisa mobah.









Kata kunci/keywords: arti kewan, makna kewan, definisi kewan, tegese kewan, tegesipun kewanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kewan&oldid=51174"