kima

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kima Aksara Jawa: ꦏꦶꦩ
Lingga:krama/ngoko

  1. bangsaning kece gêdhe (ing sêgara).









Kata kunci/keywords: arti kima, makna kima, definisi kima, tegese kima, tegesipun kimaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kima&oldid=101438"