kirik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kirik Aksara Jawa: ꦏꦶꦫꦶꦏ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. anak asu, asu cilik









Kata kunci/keywords: arti kirik, makna kirik, definisi kirik, tegese kirik, tegesipun kirikBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kirik&oldid=101440"