kiwa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kiwa krama/ngoko

  1. nyênyêkêl lsp. nganggo tangan kiwa;
  2. sêpi, ora adhakan (tmr. panggonan lsp);
  3. ala (tmr. wêwujudan);








Kata kunci/keywords: arti kiwa, makna kiwa, definisi kiwa, tegese kiwa, tegesipun kiwaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kiwa&oldid=43268"