klasi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

klasi Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦭꦱꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. ak mantrus, punggawa prau.









Kata kunci/keywords: arti klasi, makna klasi, definisi klasi, tegese klasi, tegesipun klasiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=klasi&oldid=52083"