kodhok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kodhok Aksara Jawa: ꦏꦺꦴꦝꦺꦴꦏ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning bancèt, kongkang lsp;









Kata kunci/keywords: arti kodhok, makna kodhok, definisi kodhok, tegese kodhok, tegesipun kodhokBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kodhok&oldid=38346"