krang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

krang Aksara Jawa: ꦏ꧀ꦫꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. êngg kêrang.









Kata kunci/keywords: arti krang, makna krang, definisi krang, tegese krang, tegesipun krangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=krang&oldid=39001"