kumbang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kumbang Aksara Jawa: ꦏꦸꦩ꧀ꦧꦁ
Lingga:

  1. angin saka kidul ing mangsa kêtiga.









Kata kunci/keywords: arti kumbang, makna kumbang, definisi kumbang, tegese kumbang, tegesipun kumbangBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kumbang&oldid=50820"