kupu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

kupu Aksara Jawa: ꦏꦸꦥꦸ
Lingga:krama/ngoko

  1. araning kewan ibêr-ibêran asal saka ênthunging ulêr;









Kata kunci/keywords: arti kupu, makna kupu, definisi kupu, tegese kupu, tegesipun kupuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=kupu&oldid=101169"