lalêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari laler)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lalêr Aksara Jawa: ꦭꦊꦂ
Lingga:krama/ngoko

  1. araning kewan ibêran sing dadi sèt








Kata kunci/keywords: arti lalêr, makna lalêr, definisi lalêr, tegese lalêr, tegesipun lalêrBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lalêr&oldid=25125"