langking

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

langking

  1. (Kw) irêng;
  2. krama/ngoko lamus sêmu irêng tmr. ulês.








Kata kunci/keywords: arti langking, makna langking, definisi langking, tegese langking, tegesipun langkingBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=langking&oldid=44422"