lapli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lapli Aksara Jawa: ꦭꦥ꧀ꦭꦶ
Lingga:krama/ngoko

  1. (Ar) miturut unining lapal;








Kata kunci/keywords: arti lapli, makna lapli, definisi lapli, tegese lapli, tegesipun lapliBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lapli&oldid=52349"