lare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lare Aksara Jawa: ꦭꦫꦺ
Lingga:

krama
Krama lare
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bocah.








Kata kunci/keywords: arti lare, makna lare, definisi lare, tegese lare, tegesipun lareBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lare&oldid=25343"