lare

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lare Aksara Jawa: ꦭꦫꦺ
Lingga:

krama
Krama lare
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

bocah.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lare&oldid=25343"