latu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

latu

  1. êngg krama/ngoko gêni sapêlik;
krama
Krama latu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gêni;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=latu&oldid=51274"