latu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

latu

  1. êngg krama/ngoko gêni sapêlik;
krama
Krama latu
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

gêni;








Kata kunci/keywords: arti latu, makna latu, definisi latu, tegese latu, tegesipun latuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=latu&oldid=51274"