lèkêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
(Dialihkan dari leker)
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lèkêr (Wl) pc

  1. enak;
  2. kêpenak, nikmat;








Kata kunci/keywords: arti lèkêr, makna lèkêr, definisi lèkêr, tegese lèkêr, tegesipun lèkêrBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lèkêr&oldid=44672"