liru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

liru

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko liru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. diganti;
  2. (utawa liron(-an)
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko liru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

linton(-an) k) ijol-ijolan, gênti-gêntèn;

  1. êngg seje, liya;








Kata kunci/keywords: arti liru, makna liru, definisi liru, tegese liru, tegesipun liruBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=liru&oldid=45026"