liru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

liru

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko liru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. diganti;
  2. (utawa liron(-an)
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko liru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

linton(-an) k) ijol-ijolan, gênti-gêntèn;

  1. êngg seje, liya;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=liru&oldid=45026"