lutung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

lutung Aksara Jawa: ꦭꦸꦠꦸꦁ
Lingga:krama/ngoko

  1. kêthèk irêng.








Kata kunci/keywords: arti lutung, makna lutung, definisi lutung, tegese lutung, tegesipun lutungBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=lutung&oldid=26840"