mèng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mèng êngg pc

  1. ah gèk mangsa!
  2. aja.








Kata kunci/keywords: arti mèng, makna mèng, definisi mèng, tegese mèng, tegesipun mèngBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mèng&oldid=46732"