mambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mambu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mambu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kêtaman (ngrasakake) ambu;
  2. ngêtokake (nganakake) ambu;
  3. bosok ngêtokake ambu kang ora enak;
  4. pc wis ora payu (-wayu), ora ana kang arêp;








Kata kunci/keywords: arti mambu, makna mambu, definisi mambu, tegese mambu, tegesipun mambuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mambu&oldid=51298"