mambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mambu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mambu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kêtaman (ngrasakake) ambu;
  2. ngêtokake (nganakake) ambu;
  3. bosok ngêtokake ambu kang ora enak;
  4. pc wis ora payu (-wayu), ora ana kang arêp;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mambu&oldid=51298"