mangling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mangling Aksara Jawa: ꦩꦁꦭꦶꦁ
Lingga:

  1. (Kw) clathu, gunêman;;
Kacocogna karo angling, ling.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mangling&oldid=27570"