marabi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

marabi

  1. êngg njênêngi pêparab;
  2. (Kw) ngarani, njênêngi
Kacocogna karo
  • parab.








Kata kunci/keywords: arti marabi, makna marabi, definisi marabi, tegese marabi, tegesipun marabiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=marabi&oldid=45900"