miji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

miji krama/ngoko

  1. matah akon nindakake kang mligi;
  2. êngg kang dipiji (dipijèkake)
Kacocogna karo
  • piji.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=miji&oldid=47076"