miji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

miji krama/ngoko

  1. matah akon nindakake kang mligi;
  2. êngg kang dipiji (dipijèkake)
Kacocogna karo
  • piji.








Kata kunci/keywords: arti miji, makna miji, definisi miji, tegese miji, tegesipun mijiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=miji&oldid=47076"