minat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

minat Aksara Jawa: ꦩꦶꦤꦠ꧀
Lingga:krama/ngoko

  1. ak pantês utawa sêdhêngan (tmr. wèwèh);








Kata kunci/keywords: arti minat, makna minat, definisi minat, tegese minat, tegesipun minatBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=minat&oldid=28833"