misa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

misa Aksara Jawa: ꦩꦶꦱ
Lingga:

  1. êngg
krama
Krama misa
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

kêbo.








Kata kunci/keywords: arti misa, makna misa, definisi misa, tegese misa, tegesipun misaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=misa&oldid=80714"