mole

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mole Aksara Jawa: ꦩꦺꦴꦭꦺ
Lingga:

  1. (-mole) pc modod dawa;;
Kacocogna karo molèr.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mole&oldid=80834"