muntu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

muntu krama/ngoko ak

  1. mlintir (bolah lsp);
  2. ngênam bolah lsp. digawe sabuk lsp;
  3. têmênan ênggone nggagas
Kacocogna karo
  • puntu.








Kata kunci/keywords: arti muntu, makna muntu, definisi muntu, tegese muntu, tegesipun muntuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=muntu&oldid=52475"