muntu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

muntu krama/ngoko ak

  1. mlintir (bolah lsp);
  2. ngênam bolah lsp. digawe sabuk lsp;
  3. têmênan ênggone nggagas
Kacocogna karo
  • puntu.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=muntu&oldid=52475"