murina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

murina Aksara Jawa: ꦩꦸꦫꦶꦤ
Lingga:krama/ngoko

  1. ak mèlu muring (ngrewangi) dening kancane (sanak sêdulure) dipialani ing liyan;;
Kacocogna karo mrina.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=murina&oldid=52752"