murina

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

murina Aksara Jawa: ꦩꦸꦫꦶꦤ
Lingga:krama/ngoko

  1. ak mèlu muring (ngrewangi) dening kancane (sanak sêdulure) dipialani ing liyan;;
Kacocogna karo mrina.








Kata kunci/keywords: arti murina, makna murina, definisi murina, tegese murina, tegesipun murinaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=murina&oldid=52752"