napak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

napak
Lingga: (tapak)

  1. tilas diidak ing, tilas diambah;
  2. (utawa napak tilas) nulad lêlakoning liyan;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=napak&oldid=48086"