nembo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

nembo


  1. êngg krama/ngoko ngising ditadhahi godhong banjur dibuwang.








Kata kunci/keywords: arti nembo, makna nembo, definisi nembo, tegese nembo, tegesipun nemboBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=nembo&oldid=52486"