niji

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

niji


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko niji
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

siji-sijine siji;;

Kacocogna karo siji.








Kata kunci/keywords: arti niji, makna niji, definisi niji, tegese niji, tegesipun nijiBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=niji&oldid=80626"