niku

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

niku


  1. (nikun êngg) pc
krama
Krama niku
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

iku.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=niku&oldid=23056"