nyawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

nyawa krama/ngoko

  1. kang njalari urip;
  2. pc sukma, jiwa;
  3. br têmbung pamiluta atêgês kang dikasihi.








Kata kunci/keywords: arti nyawa, makna nyawa, definisi nyawa, tegese nyawa, tegesipun nyawaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=nyawa&oldid=52547"