onta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

onta Aksara Jawa: ꦲꦺꦴꦤ꧀ꦠ
Lingga:krama/ngoko

  1. ak unta.








Kata kunci/keywords: arti onta, makna onta, definisi onta, tegese onta, tegesipun ontaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=onta&oldid=52494"