ora

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

ora

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ora
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kosok balèn utawa sulaya karo kang kasêbut, upama ora larang;
  2. wangsulan surasane selak, kb iya;








Kata kunci/keywords: arti ora, makna ora, definisi ora, tegese ora, tegesipun oraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=ora&oldid=101224"