pèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pèn

basa Jawa[sunting]

pèn

  1. (Wl) krama/ngoko waja lsp. lancip dianggo nulis sarana diclupake ing mangsi.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pèn&oldid=14703"