pèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pèn

basa Jawa[sunting]

pèn

  1. (Wl) krama/ngoko waja lsp. lancip dianggo nulis sarana diclupake ing mangsi.








Kata kunci/keywords: arti pèn, makna pèn, definisi pèn, tegese pèn, tegesipun pènBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pèn&oldid=14703"