patri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

patri

basa Jawa[sunting]

patri

  1. krama/ngoko campuran logam kang dianggo ngrakêtake logam (blèg, slaka lsp);








Kata kunci/keywords: arti patri, makna patri, definisi patri, tegese patri, tegesipun patriBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=patri&oldid=101238"