pisan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

pisan krama/ngoko

  1. (utawa sapisan) sarambahan, ambal ping siji;
  2. kabèh dikatutake (dibarêngake), upama sêgane panganên pisan;
  3. sanalika bêbarêngan;
  4. pc mêsthi bae, upama lara pisan lah wong kok thuthuk
Kacocogna karo
  • misan.








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pisan&oldid=52790"