pisan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

pisan krama/ngoko

  1. (utawa sapisan) sarambahan, ambal ping siji;
  2. kabèh dikatutake (dibarêngake), upama sêgane panganên pisan;
  3. sanalika bêbarêngan;
  4. pc mêsthi bae, upama lara pisan lah wong kok thuthuk
Kacocogna karo
  • misan.








Kata kunci/keywords: arti pisan, makna pisan, definisi pisan, tegese pisan, tegesipun pisanBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pisan&oldid=52790"