pitik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

pitik

basa Jawa[sunting]

pitik

  1. pr wong mlarat dirog dhuwite (barang darbèke);








Kata kunci/keywords: arti pitik, makna pitik, definisi pitik, tegese pitik, tegesipun pitikBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=pitik&oldid=16048"